Stuur je wens in en maak kan op de dreaMS Award 2016

Wil je een wens voor mensen met MS in vervulling laten gaan? Stuur deze wens dan in voor de dreaMS Award. De dreaMS Award is bestemd voor de wens die de grootste bijdrage levert aan het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen met MS. Dit kan bijvoorbeeld zijn omdat deze wens mensen met MS helpt met bijvoorbeeld leren, ondernemen en sporten. Kijk voor de voorwaarden waaraan je wens dient te voldoen op www.dreamsaward.nl

Een wens inzenden is eenvoudig. Stuur een e-mail vóór 1 november 2016 naar info@dreamsaward.nl. Beschrijf in deze e-mail zo goed mogelijk wat je wens inhoudt en voor welke mensen met MS je wens is bedoeld. Leg ook uit wat ermee wordt bereikt en hoe je op deze wens bent gekomen. Vergeet ook niet te vermelden wat de kosten zijn om je wens te realiseren. 

Voor de winnaar van de dreaMS Award is er naast een fraaie trofee, een financiële bijdrage voor de realisatie van de wens of droom met een maximum van € 5.000,00. De uitreiking is tijdens de Nationale MS dag op 20 november in De Fabrique in Maarsen. Een onafhankelijke jury onder voorzitterschap van Anneke van de Zande (algemeen directeur van het Nationaal MS Fonds),  beoordeelt alle inzendingen en stelt een lijst van genomineerden samen. Deze lijst wordt op www.dreamsaward.nl bekend gemaakt. Van 1 tot 14 november kan je stemmen op de wens die volgens jou moet worden gerealiseerd. De wens met de meeste stemmen wint de dreaMS Award 2016.

dreaMS award is een initiatief van Biogen in samenwerking met het Nationaal MS Fonds om de kwaliteit van leven van mensen met MS zo hoog mogelijk te houden. 

Nationaal MS Fonds Biogen