Kokosflensjes met tropisch fruit
Nagerecht voor 8 personen
Flensjes bak je vooraf, fruitsalade is kant en klaar, je hoeft alleen tussendoor de slagroom te kloppen!
- 100 gr bloem
- 3 eieren
- 200 ml kokosmelk
- 4 el poedersuiker
- 4 el gemalen kokos
- 2 el zonnebloemolie
- 200 ml slagroom
- 6 el gembersiroop
- 2 bakjes verse tropische fruitsalade (AH)
- Klop bloem, eieren, kokosmelk, poedersuiker en 2 eetlepels gemalen kokos in een kom tot glad beslag.
- Bak in koekenpan met een beetje olie 8 goudbruine flensjes. Bewaar in koelkast
- Klop de slagroom met de eetlepels gembersiroop lobbig.
- Leg de flensjes op het bord, doe er fruitsalade op en vouw het flensje als een hoorntje dicht
- Schep een lekkere dot gemberroom over het hoorntje en besprenkel met gembersiroop en bestrooi met kokos.
Tip: marineer de fruitsalade in een beetje Passoa of Pinacolada.